Hi there! Ik ben simone!

Wat leuk dat je meer over mij wil lezen!

Wie ben ik & wat doe ik?

Hoi! Ik ben Simone en woon met mijn twee kindjes Hidde en Mare en mijn vriend in Rottevalle, een dorpje in Friesland. Door hun heb ik een obsessie ontwikkeld voor jonge kinderen en slapen. Hidde sliep niet of deed hazenslaapjes. We moesten hem altijd helpen met in slaap vallen. En ’s nachts was hij vaak wakker. We waren kapot! Na het lezen van vele boeken hebben we uiteindelijk een kinderslaapcoach ingeschakeld. Het was voor ons een life-changer!

Ook via mijn werk als bekkenfysiotherapeut, waar ik veel met moeders werk, hoor ik regelmatig dat kindjes niet goed slapen. Ik zie in mijn werk wat slaapgebrek doet met je lijf en het herstel na je zwangerschap en bevalling. Slaap is zo ontzettend belangrijk, het is een eerste levensbehoefte. Ik voelde steeds meer dat ik hier iets mee wilde doen. Ook jouw kindje kan een goede slaper worden!

Internationale opleiding
Ik wilde het goed aanpakken en volgende het Child Sleep Consultant Certification Program bij het Family Sleep Institute. Vanuit een wetenschappelijke basis ben ik uitstekend opgeleid om informatie, strategieën en holistische ondersteuning te bieden met betrekking tot het slapen van kinderen, aan gezinnen met verschillende opvoedingsstijlen. Ik kan gezinnen over de hele wereld helpen om weer goed te slapen!

Wat ik vaak van ouders hoor…

★ Dat ik goed luister naar hun eigen inbreng en vragen
★ Dat ik snel weet waar het probleem zit
★ Dat ik hen goed begeleid en vertrouwen geef
★ Dat ik flexibel ben, ook op avonden en in het weekend bereikbaar
★ Dat ik tools en tips meegeef, ook voor later zodat je zelf vooruit kan.

En dat ze heel erg blij zijn dat ze kunnen slapen!

Waarom Sleeping Moon?

Mijn specifieke aanpak kenmerkt zich als:
Liefdevol
Mindfull
Aanpak op maat (passend bij het kindje en bij jouw gezin
    en opvoedstijl)
Goed luisteren
Diverse methodes
Sommige kinderslaapcoaches gebruiken één methode.
    Binnen mijn opleiding heb ik met meerdere methodes
    leren werken. Daarmee zit er altijd een methode bij die
    werkt voor jouw kindje.
Nuchtere kijk en lekker to the point
Ervaringsdeskundige

“Het is mijn missie om andere ouders en hun kindjes goed te laten slapen”

Hoe gaat het in z’n werk?

We hebben een kennismakingsgesprek (gratis!). We bespreken kort de slaapproblemen van je kindje en ik leg uit hoe ik je kan helpen.

Wil je aan de slag? Dan plannen we een consult. Dit is telefonisch of via videobellen. Woon je in de buurt en kies je voor het coachingtraject? Dan kan ik ook naar je toe komen.

Voorafgaand aan het consult vul je het intakeformulier in. Hierin kun je alles kwijt over de huidige slaapsituatie. Dit lees ik voor ons consult zorgvuldig door.

In het uitgebreide intakegesprek (in geval van het coachingtraject) bespreken we alle zaken in detail; de slaapsituatie maar we bespreken ook jullie opvoedstijl en doelen.

Ik maak vervolgens een persoonlijke plan en die mail ik naar jullie toe. Jullie kunnen beginnen en ik coach jullie twee weken lang. Ik raad aan om zo snel mogelijk na het consult te starten. Bij vragen en onzekerheden sta ik dagelijks voor jullie klaar via WhatsApp of mail. Ook bellen is mogelijk wat soms wel heel erg fijn is!

Je houdt online een logboek bij, waarin je allerlei zaken bijhoudt qua slapen e.d. Feedback daarop heb je de volgende dag, zodat je deze meteen kunt toepassen.

Aan het eind van de twee weken hebben we telefonisch een eindevaluatie. We spreken alles nog even door. Bovendien ontvang je nog tips voor de toekomst, waar je mee vooruit kunt.

Twee weken na het afsluiten hebben we weer even telefonisch contact om te horen hoe het gaat.

Er is een optie om na het twee weken coaching traject een extra week bij te boeken, als je dat nog nodig vindt.

Laat mij jullie helpen weer goed te kunnen slapen…