Aanbod om eindelijk weer lekker te slapen!

Even bellen

Telefonisch consult voor al je vragen over het slapen van je kindje.

lees meer ↓

Coachingtraject

2 weken coachingtraject met een op maat gemaakt slaapplan en intensieve begeleiding.

lees meer ↓

Newborn consult

Consult waarbij je alles leert over slaap van je pasgeboren baby en van het leggen van een goede slaapbasis.

lees meer ↓

Even bellen

Telefonisch consult

Telefonisch consult voor al je vragen over het slapen van je kindje.

★ Voor relatief simpele slaapproblemen (hoe ga ik van 2 dutjes naar 1, hoe begeleid ik m’n kind in de overgang naar een groot bed etcetera).
★ Of bij andere momenten in de ontwikkeling, waarbij slapen ineens moeilijk is, zoals bij het leren kruipen of lopen, slapen bij de opvang, of naar school gaan.
★ Je vult eerst het uitgebreid intakeformulier in.
★ In 45 minuten al jouw vragen beantwoord.
★ Je ontvangt bruikbare tips en tools en gaat hiermee zelf aan de slag.
★ Je ontvangt een samenvatting per mail.

Telefonisch consult: €110,-

Slaapcoach traject

Hierbij ga je aan de slag met het aanleren van nieuwe slaapgewoontes. Het slaapcoach traject van 2 weken is ideaal bij ingewikkeldere of al langer bestaande slaapproblemen zoals moeite met zelfstandig slapen, moeite met ook overdag slapen en vaak wakker worden ’s nachts.

★ Je vult eerst het intake formulier in.
★ Intake gesprek van een uur bij jou thuis of via een
video call.
★ Ik stel een persoonlijk slaapplan op, passend bij jullie doelen en gezin.
★ Jullie gaan het slaapplan uitvoeren, daarbij hebben we
dagelijks (ma-za) intensief contact via WhatsApp.
★ 3x een telefoongesprek van 15 min. in te zetten tijdens
de coachingweken.
★ Eventueel een losse extra week bijboeken is mogelijk!

Coachingtraject (2 weken): €450,-

Extra kind in het gezin: €150,-
(voor tweelingen geen extra kosten)
Extra losse week, inclusief feedback: €75,-

Coachingtraject

newborn consult

Baby’s < 4 maanden

Tips & tricks voor een goede slaapbasis van je baby! Hier leer je alles over de eerste 16 weken van het slapen van je baby. Hoe slapen werkt bij een newborn, maar ook hoe je al kan werken aan een goede slaapbasis.

★ Geschikt voor vragen over baby’s jonger dan 4 maanden.
★ Videocall van een uur.
★ 2x een telefoongesprek van 15 minuten. In te zetten tot je
baby 16 weken is.
★ Je ontvangt een samenvatting per mail.

Newborn consult: €200,-

Wat anderen zeggen…

Onze zoon Niek (1,5 jaar) sliep ’s nachts bij ons in bed en kon niet zonder fles in slaap vallen. Simone heeft voor ons een plan opgesteld om Niek in zijn eigen bed te laten slapen, zonder fles. De eerste dagen waren lastig, maar door het dagelijkse contact en support zijn we daar goed doorheen gekomen. Ik vond het heel prettig dat Simone zo betrokken was en dat er ruimte was voor onze inbreng. Ook na het coachingstraject wisten wij hoe te handelen als het een nachtje minder ging.

Dennis & Geesina

Onze dochter (3) gaat ’s avonds een stuk sneller (zonder al te veel gedoe) slapen. Daarnaast slaapt ze weer door en slaapt ze gewoon in haar eigen bed. Vanaf het begin vonden wij het een hele prettige samenwerking. Simone was duidelijk en lekker nuchter. Onze dochter pakte het vrij snel op dus dat was hel fijn. We hebben elke dag contact gehad met Simone en daardoor veel tips kunnen krijgen. Voor ons een 10! Het had voor ons niet beter uit kunnen pakken denk ik!
Folkert & Sylvana

Als ouders van een dochter (1 jaar) met een ‘groot’ slaapprobleem zaten wij met onze handen in het haar. Al bijna 7 maanden lang was onze dochter de hele avond en nacht alleen maar aan het huilen/schreeuwen. Wij hebben van alles geprobeerd, maar niks leek te helpen. Ondertussen werd het alleen maar erger en hadden er nog maar weinig vertrouwen in dat iets of iemand ons nog zou kunnen helpen. We hadden weleens iets gelezen over een slaapcoach, maar dachten dat dit ons toch ook niet zou helpen omdat tot nu toe immers niks had geholpen. Maar uit onverwachte hoek kwam Simone op ons pad en nam contact met ons op. Tijdens de intake gaf ze aan dat dit slaapprobleem waarschijnlijk makkelijk te verhelpen is en we na 2 weken een heel ander kind zouden hebben. Hier durfden wij niet in te geloven omdat alle andere dingen ook niet hadden geholpen. Simone wist gelijk waar het probleem lag en heeft op basis daarvan een slaapplan voor ons gemaakt. Tijdens de eerste avond was er een kleine weerstand vanuit onze dochter, maar merkten we al iets van verbetering. Of dit nou toeval was of dat dit slaapplan ons zou helpen was de grote vraag. Vanaf de tweede avond/nacht pakte onze dochter het goed op en viel ze in de avonden weer zelf in slaap en sliep ineens weer hele nachten door. Wij wisten niet wat ons overkwam, maar waren er natuurlijk heel erg blij mee. Onze doelen waren gehaald. Dagelijks vulden wij een slaaplogboek in en hadden we contact met Simone, zij gaf ons dan nog tips of feedback. Simone wist precies waar het probleem lag en speelde daar erg goed op in. Wij hadden onze rustige avonden en nachtrust eindelijk weer terug. Het is niet met woorden te beschrijven hoe dankbaar we zijn voor Simone haar hulp en begeleiding tijdens dit slaaptraject. We raden daarom ook alle ouders aan om Simone om hulp te vragen als je slaapproblemen hebt met je kind(eren).

Harmen & Selma

Hoe gaat het in zijn werk?

We hebben een kennismakingsgesprek (gratis!). We bespreken kort de slaapproblemen van je kindje en ik leg uit hoe ik je kan helpen.

Wil je aan de slag? Dan plannen we een consult. Dit is telefonisch of via videobellen. Woon je in de buurt en kies je voor het coachingtraject? Dan kan ik ook naar je toe komen.

Voorafgaand aan het consult vul je het intakeformulier in. Hierin kun je alles kwijt over de huidige slaapsituatie. Dit lees ik voor ons consult zorgvuldig door.

In het uitgebreide intakegesprek (in geval van het coachingtraject) bespreken we alle zaken in detail; de slaapsituatie maar we bespreken ook jullie opvoedstijl en doelen.

Ik maak vervolgens een persoonlijke plan en die mail ik naar jullie toe. Jullie kunnen beginnen en ik coach jullie twee weken lang. Ik raad aan om zo snel mogelijk na het consult te starten. Bij vragen en onzekerheden sta ik dagelijks voor jullie klaar via WhatsApp of mail. Ook bellen is mogelijk wat soms wel heel erg fijn is!

Je houdt online een logboek bij, waarin je allerlei zaken bijhoudt qua slapen e.d. Feedback daarop heb je de volgende dag, zodat je deze meteen kunt toepassen.

Aan het eind van de twee weken hebben we telefonisch een eindevaluatie. We spreken alles nog even door. Bovendien ontvang je nog tips voor de toekomst, waar je mee vooruit kunt.

Twee weken na het afsluiten hebben we weer even telefonisch contact om te horen hoe het gaat.

Er is een optie om na het twee weken coaching traject een extra week bij te boeken, als je dat nog nodig vindt.

Workshops

Voor kinderdagverblijven, consultatiebureaus, mama-groepjes is er een leuke slaapworkshop, met allerlei tips en tricks. Ook is een lezing mogelijk.

Neem contact op over de mogelijkheden en prijzen!

Laat mij jullie helpen weer goed te kunnen slapen…